repülni jó? :)

 2008.12.22. 23:19

Lassan esettanulmányt kellene írni arról hogy miért éreznek ekkora késztetést arra hogy mindenféle méretű és mennyiségű szárnyakkal aggassza tele a kocsiját az ember.

Van amikor teljesen helyénvaló a dolog.. versenysportban..  vagy egy szemmel láthatóan nem kizárólag utcai használatú autón még talán jól is tud mutatni a szárny.. mértékkel.
Ne számoljuk ebbe bele a gyári tartozékként felszerelt aprócska szárnyat. az még dizájnos tud lenni. :)

Na de amikor egy 1.4-es tucatverdán van a Plymouth Barracuda Superbird-et is majdnem megszégyenítő szárny, akkor azért nem érzem a koncepcióban a harmóniát. :)

 

Itt ugyan kicsi, de legalább sok. esetleg még a hátsó szélvédő középmagasságához egy harmadikat? :) hiába, a földhözragadtság utáni vágy. :D
Mellesleg komolyan nem értem azokat, akik ezeket a toldatokat "tervezik". hogy gondolkoznak? Jaj, túl unalmas ha csak végigfut az autón széltében, tegyünk a közepére egy funkciótlan, ám de az eddigi dizájntól legalább teljességgel elütő VALAMIT?   

Címkék: peugeot daewoo nagyszárny

A bejegyzés trackback címe:

https://vertunner.blog.hu/api/trackback/id/tr20837567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phimp 2009.03.06. 12:02:10

Mi baj ezzel? Ezek a fajta kiegeszitok vasalodeszkanak vagy konyvespolcnak teljesen megfelelok.. :DDDD
süti beállítások módosítása