Az első olvasói beküldés. ;)

 2008.12.19. 01:09

Hamarabb mint vártam, tökjó. :)
Egy Gábor dobta ezeket a kincseket, köszi érte.

Az elmaradhatatlan sárkány, ezúttal rajzfilmstílusban. szép, de ide MINEK?
ez a feketében hálóbetét, meg olyan lehetne mint egy régi rádió, de nem olyan, egy régi rádiónak van stílusa amit a designt illeti ;)
De legalább van szigetelőszalag a lámpán, nehogy véletlenül sokat lehessen vele látni mikor belefütyül vele az éjszaka csendjébe. :)

Hátsó szélvédőn, a női derekakon található "ribancrendszám" vinylbe plottolt megfelelője,
parkolásnál bizonyára segíti a kilátást.
A felemás kipuff, vajon szándékos, vagy így sikerült feltákolni? :)
Biztos igényli a nagy teljesítmény az ilyen mértékű szellőzést. :)
De legalább van krómpacni ami felhívja a figyelmet arra hogy itt van min nevetni! :)

 

Milyen jó tudni hogy a 30 éves múltra visszatekintő eredetileg japán cég, már KGST kocsikra is csinál cuccokat. 5 perce gondolkozok mi lehet benne ami Greddy, BOV? esetleg egy E-Manage? mit vezérel? az egyetlen elektronikát benne, a szivargyújtót? :D Mégha egy hűtősapka lenne, de a Trabi nem léghűtéses? :D
cserébe van tákolt "szárny" nehogy elszálljon a papundekli. :)
Én nem szeretem a KGST ipar remekeit, de ha már úgy adta a sors hogy része lett történelmünknek, akkor tartsa már a tulaj tiszteletben azzal, hogy nem molesztálja szerencsétlen jobb sorsot is megélt Honecker bosszúját, és inkább arra törekszik hogy megtartsa eredeti állapotúnak, hátha egyszer úgy még valahol, valakinek sokat fog érni.

Címkék: suzuki matrica trabi

A bejegyzés trackback címe:

https://vertunner.blog.hu/api/trackback/id/tr69830929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása