Hogy mi is ez a blog?

 2008.12.18. 05:19

Kezdetnek jöjjön egy idézet..

"A StreetuNNing egy tuningirányzat, ami a világ minden országára visszavezethető, és már Magyarországon is vannak követői (tuNNerek, keménymag: vértuNNerek). Ebben a stílusban épült autók – rendszerint – Alessio, Tesco-s felniken gurulnak vagy acéltárcsán spinneres dísztárcsával. Nagyon ballonos gumikkal, durva bojlerekkel, szigorúan giccses karoszszériával (aluszárny, M3-as tükör, lexus-optik lámpa, csirkerács, neon, led a minimum). Ezek a gépek néha átesnek egy bojlerkúrán, ahol a sok bojler és a jelek/emblémák mellé nonfiguratív ábrákat, japán/kínai jeleket és sok csirkerácsot tesznek, valamint az esetleges ültetést eltávolítják. Tiszta, sallangmentes aluszárny, csirkerács, brutális bojler ültetés nélkül. Ez a legszebb. "

Hozzá a saját kiegészítésem:

Szigorúan hozzátartozik a jelenséghez a mindenféle világító biszbasz feltákolása, szigetelőszalagból "morcosítás" felragasztása a fényszóróra, és a maximum 1300köbcentis motor, valamint későtéltől későőszig csontra lehúzott ablakokból rendszámtáblatartót megzörgető hangerővel üvölt a Joss&Jutka -vagy mi a franc- nevű modernkori kordagyuri-klárika másolatelőadó valamelyik mérsékelten maradandó alkotása :)

Amennyire lehetséges, szigorúan a magyarországi termésből óhajtok szemezgetni, hisz ezekből rengeteget tud termelni a magyar nép fiatalsága. :D

Amennyiben bármelyik kedves olvasó itt találja kedvenc gépjárművét.. vegye építőjellegű kritikának, és gondolkozzon el azon hogy biztosan jó irányban indult-e el. :)

 

Címkék: bemutatkozás kezdet miezazegész?

A bejegyzés trackback címe:

https://vertunner.blog.hu/api/trackback/id/tr36829152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalleGrabowski 2008.12.18. 16:42:16

Örülök, hogy már meg is csináltad:D
Kellet már:)

Blindmouse 2008.12.18. 16:48:01

Üdv itt!
Lehet küldeni a sok szennyet, kommentárral. :)
Meg terjeszteni hogy elindult a stuff ;)

Utálom a BKV figyelőt 2008.12.19. 11:11:13

Nem tudom hogy mi a bajotok ezzel.Valaki szereti a kocsiját és saját ízlésének megfelelően tuningolja akkor azt miért kell kigúnyolni.Neki tetszik és kész.Van pénze,energiája, szabadideje,akkor csinálja.Azért kíváncsi lennék hogy a Ti autótok vajon hogy is nézhet ki?Lehet hogy nekik meg pont a Ti kocsitok néz ki egy átlagosnak.
Nem vagyok se suzukis,skodás,és trabi tulajdonos.

KalleGrabowski 2008.12.19. 17:21:54

FaZon: pontosan ugyanazért amiért nem lilára festették a parlementet, és díszként vajköpülő telepeseket faragtak rá...
Van a világnak autós társadalma is, és röhög ezeken az autókon, és az ember akárhol a világban de általánosít. Elég sok mindenben leégtünk már, legalább ebben ne...
Arról nem beszélve, hogy a legtöbb ilyen "csoda" ön- és közveszélyes.
süti beállítások módosítása