repülni jó? :)

 2008.12.22. 23:19

Lassan esettanulmányt kellene írni arról hogy miért éreznek ekkora késztetést arra hogy mindenféle méretű és mennyiségű szárnyakkal aggassza tele a kocsiját az ember.

Van amikor teljesen helyénvaló a dolog.. versenysportban..  vagy egy szemmel láthatóan nem kizárólag utcai használatú autón még talán jól is tud mutatni a szárny.. mértékkel.
Ne számoljuk ebbe bele a gyári tartozékként felszerelt aprócska szárnyat. az még dizájnos tud lenni. :)

Na de amikor egy 1.4-es tucatverdán van a Plymouth Barracuda Superbird-et is majdnem megszégyenítő szárny, akkor azért nem érzem a koncepcióban a harmóniát. :)

 

Itt ugyan kicsi, de legalább sok. esetleg még a hátsó szélvédő középmagasságához egy harmadikat? :) hiába, a földhözragadtság utáni vágy. :D
Mellesleg komolyan nem értem azokat, akik ezeket a toldatokat "tervezik". hogy gondolkoznak? Jaj, túl unalmas ha csak végigfut az autón széltében, tegyünk a közepére egy funkciótlan, ám de az eddigi dizájntól legalább teljességgel elütő VALAMIT?   

Címkék: peugeot daewoo nagyszárny

Az első olvasói beküldés. ;)

 2008.12.19. 01:09

Hamarabb mint vártam, tökjó. :)
Egy Gábor dobta ezeket a kincseket, köszi érte.

Az elmaradhatatlan sárkány, ezúttal rajzfilmstílusban. szép, de ide MINEK?
ez a feketében hálóbetét, meg olyan lehetne mint egy régi rádió, de nem olyan, egy régi rádiónak van stílusa amit a designt illeti ;)
De legalább van szigetelőszalag a lámpán, nehogy véletlenül sokat lehessen vele látni mikor belefütyül vele az éjszaka csendjébe. :)

Hátsó szélvédőn, a női derekakon található "ribancrendszám" vinylbe plottolt megfelelője,
parkolásnál bizonyára segíti a kilátást.
A felemás kipuff, vajon szándékos, vagy így sikerült feltákolni? :)
Biztos igényli a nagy teljesítmény az ilyen mértékű szellőzést. :)
De legalább van krómpacni ami felhívja a figyelmet arra hogy itt van min nevetni! :)

 

Milyen jó tudni hogy a 30 éves múltra visszatekintő eredetileg japán cég, már KGST kocsikra is csinál cuccokat. 5 perce gondolkozok mi lehet benne ami Greddy, BOV? esetleg egy E-Manage? mit vezérel? az egyetlen elektronikát benne, a szivargyújtót? :D Mégha egy hűtősapka lenne, de a Trabi nem léghűtéses? :D
cserébe van tákolt "szárny" nehogy elszálljon a papundekli. :)
Én nem szeretem a KGST ipar remekeit, de ha már úgy adta a sors hogy része lett történelmünknek, akkor tartsa már a tulaj tiszteletben azzal, hogy nem molesztálja szerencsétlen jobb sorsot is megélt Honecker bosszúját, és inkább arra törekszik hogy megtartsa eredeti állapotúnak, hátha egyszer úgy még valahol, valakinek sokat fog érni.

Címkék: suzuki matrica trabi

Elsőre nézzünk egy közismert márka, közismert alfaját.

A kérdés adott. miért is? 
Nos talán ezekért? :)

Tesco kamubeömlő, de igazából minek is? fékezóerőt jelent, de mást?  

Oké, rányalt egy szép nagy emelvényt, de minek is? nem fért el az 1.0? :) vagy síbox? :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Na, itt a büszke tulaj, már elég komoly bevásárláson van túl, de miért tartja a szappant a motorháztetőn? :D
Valamint mi indokolja a rácsot? hűteni kell a váznyúlványt? :D
az irdatlan menetszelet viszont el kell terelni a dísztárcsa elől, nehogy elvesszen. :D 

következőt..

 

 

 

 

 

 

 

 Az iszonyat. patkóbajusz forma "lökhárító".. kíváncsi volnék mit hárít egy ilyen, robban miszlikbe az első koccanásnál, ellenben marharanda :D
bevásárlókocsit megidéző hangulatot ébreszt hátul a fogantyú.
és az olcsó bevásárlóközpontok gyerekosztályán kaphatő műanyag játékvrsenyautók világát a kockás matrica :D kifelejtettem valamit?
Ja, a nyúlketrec mögül már kiszökött a nyúl?
A Celicás helyében én inkább máshol parkoltam volna le, még azthiszik ismerik egymást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állóhelyben AWD rajtot imitálni, vagy a szárny annyira leszorít még parkolás közben is? :D
Miért kék az alja hátul? nem értem a koncepciót! :)

 

 Előre is bocsi ha egyelőre nem vagyok elég sziporkázó, bele kell jönnöm ebbe is.. blogot még nem vezettem.. de mindent ki kell próbálni, kivéve a nemibetegséget, és a népitáncot.

Címkék: gagyi suzuki

Hogy mi is ez a blog?

 2008.12.18. 05:19

Kezdetnek jöjjön egy idézet..

"A StreetuNNing egy tuningirányzat, ami a világ minden országára visszavezethető, és már Magyarországon is vannak követői (tuNNerek, keménymag: vértuNNerek). Ebben a stílusban épült autók – rendszerint – Alessio, Tesco-s felniken gurulnak vagy acéltárcsán spinneres dísztárcsával. Nagyon ballonos gumikkal, durva bojlerekkel, szigorúan giccses karoszszériával (aluszárny, M3-as tükör, lexus-optik lámpa, csirkerács, neon, led a minimum). Ezek a gépek néha átesnek egy bojlerkúrán, ahol a sok bojler és a jelek/emblémák mellé nonfiguratív ábrákat, japán/kínai jeleket és sok csirkerácsot tesznek, valamint az esetleges ültetést eltávolítják. Tiszta, sallangmentes aluszárny, csirkerács, brutális bojler ültetés nélkül. Ez a legszebb. "

Hozzá a saját kiegészítésem:

Szigorúan hozzátartozik a jelenséghez a mindenféle világító biszbasz feltákolása, szigetelőszalagból "morcosítás" felragasztása a fényszóróra, és a maximum 1300köbcentis motor, valamint későtéltől későőszig csontra lehúzott ablakokból rendszámtáblatartót megzörgető hangerővel üvölt a Joss&Jutka -vagy mi a franc- nevű modernkori kordagyuri-klárika másolatelőadó valamelyik mérsékelten maradandó alkotása :)

Amennyire lehetséges, szigorúan a magyarországi termésből óhajtok szemezgetni, hisz ezekből rengeteget tud termelni a magyar nép fiatalsága. :D

Amennyiben bármelyik kedves olvasó itt találja kedvenc gépjárművét.. vegye építőjellegű kritikának, és gondolkozzon el azon hogy biztosan jó irányban indult-e el. :)

 

Címkék: bemutatkozás kezdet miezazegész?